Termeni si conditiiVa rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui site de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de utilizare, implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestia si reprezinta întreaga întelegere (contractul) dintre parti.

Toate comenzile efectuate prin www.qd.ro se supun legilor romane si implica acordul implicit si explicit al utilizatorului cu termenii contractului de servicii de alertare si se certifica prin semnatura electronica (conform prevederilor Legii nr. 455/2001).
Se accepta si cumparatori din alte tari si/sau livrarea catre alte tari.

Tarifele afisate nu includ T.V.A. si au livrare gratuita prin email! Nu se percep taxe suplimentare neprecizate!


ATENTIE!

Conform Legii comertului electronic (Legea 365/2002 cu modificarile aduse prin legea 121/2006) - "Art. 7: Validitatea, efectele juridice si proba contractelor încheiate prin mijloace electronice
(1) Contractele încheiate prin mijloace electronice produc toate efectele pe care legea le recunoaste contractelor, atunci când sunt întrunite conditiile cerute de lege pentru validitatea acestora.
(2) Pentru validitatea contractelor încheiate prin mijloace electronice nu este necesar consimtãmântul prealabil al pãrtilor asupra utilizãrii mijloacelor electronice.
(3) Proba încheierii contractelor prin mijloace electronice si a obligatiilor care rezultã din aceste contracte este supusã dispozitiilor dreptului comun în materie de probã si prevederilor Legii nr. 455/2001 privind semnãtura electronicã. "
 
Prin exceptia aratata de Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta (Aprobata cu modificari prin Legea 51/2003) serviciile de alertare NU pot fi returnate si nu sunt necesare prevederile speciale privind garantia si service-ul aplicat asupra produsului/serviciului:
"Art. 6. - Dispozitiile prezentei ordonante nu se aplica:
    ...
f) in cazul comertului electronic."
"Art. 10. - Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile
    au convenit altfel:
    ...
    c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid; ..."

Informatiile furnizate de catre Utilizatori vor fi stocate de catre SCALA WEB SRL in format electronic si nu vor fi furnizate catre nici o alta terta parte, decat cele implicate in mod direct de furnizarea serviciilor specifice sitului www.qd.ro.
Mijloacele tehnice pe care furnizorul de servicii le pune la dispozitie destinatarului pentru identificarea si corectarea erorilor survenite cu ocazia introducerii datelor sunt: email (office @ qd . ro) sau fax: 004.0364.109.959.
Limba în care se poate încheia contractul este numai limba romana.

Termenii si conditiile prezentate sunt valabile si se aplica pentru toate website-urile pentru care SCALA WEB SRL are calitatea de autor / proprietar / administrator.
Contractele se supun reglementarilor legale in vigoare la data utilizarii website-ului.
Termenii si conditiile de folosire se supun legislatiei române. În caz de litigiu, se va incerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamatiei. În cazul în care nu se poate ajunge la o întelegere în termenul precizat anterior, va fi considerata competenta instanta judecatoreasca.

Drepturi de autor
SCALA
WEB SRL beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei române si internationale.
Continutul integral si/sau partial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revandut, vizitat sau exploatat in scopuri comerciale fara acceptul scris al proprietarului.
Declaram pe propria raspundere ca intreg continutul de pe site-ul QD.ro este original sau foloseste resurse (imagini de produs, specificatii, video, text etc.) cu acceptul sursei (ex.: producator, furnizor etc.), fara sa incalce legea copyright-ului. Raportarea cazurilor de incalcare a drepturilor de autor se va face in scris pe adresa de email office @ qd . ro


Conditii de utilizare. Garantii.
Utilizatorul foloseste Site-ul pe riscul propriu, SCALA WEB SRL fiind libera de orice raspundere pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Site-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Site. SCALA WEB SRL nu este raspunzatoare de erorile sau omisiunile care pot interveni în redactarea sau prezentarea materialelor de pe Site.
Efectuarea de operatiuni neautorizate asupra acestui site si tentativa de efectuare a acestora, incluzând fara a se limita la: utilizarea abuziva, utilizarea frauduloasa, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informatii în vederea comercializarii lor, blocarea accesului, samd, vor fi pedepsite conform legii.Nu ne asumam raspunderea intentiilor comerciale nelegitime de tip SPAM (publicitate nesolicitata) prin sms sau email ale userilor de cont Business ale site-ului qd.ro. Userii de cont Business sunt in totalitate responsabili pentru modul in care decid sa utilizeze serviciile qd.ro in raport cu tertii.


Pentru comenzile achitate cu cardul bancar online, livrarea produselor se va face doar dupa confirmarea procesatorului de plati online in legatura cu debitarea contului bancar al clientului.
Magazinul online QD.ro declara pe propria raspundere ca produsele comercializate nu sunt contrafacute.
Persoana desemnata in cadrul companiei noastre in vederea realizarii de conciliere interna in cazul clientilor nemultumiti este dl. Dan Ciceu si poate fi contactat pe adresa de email: office @ qd . ro

Newsletter
Toate cererile formulate pe site-ul www.qd.ro vor include automat adresa dumneavoastra de email in baza de date a newsletter-ului companiei. Pentru "Dezabonare" trebuie doar sa ne comunicati in scris acest lucru folosind faxul companiei: 004.0364.109.959 sau email: office @ qd . ro.
Nu trimitem mesaje comerciale nesolicitate (spam).

Securitatea datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a-ti trimite confirmarea comenzilor, informatii despre promotii etc. Ne obligam sa nu facem publice si sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a te adresa justitiei. Totodata, ai dreptul sa te opui prelucrarii datelor personale care te privesc si sa soliciti stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, te poti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre QD.ro

 

 

 

Colectarea si utilizarea datelor cu caracter personal de catre qd.ro

Utilizam informatiile stranse de pe site-ul qd.ro, indiferent daca sunt date personale , demografice, colective sau tehnice, in scopul de a administra inregistrarea conturilor dvs., de a solutiona intrebarile dvs, de a imbunatati site-ul nostru, de a consulta utilizatorii in vederea cresterii calitatii produselor si serviciilor oferite. La inregistrarea in cont, v-ati dat acordul asupra utilizarii datelor dvs cu caracter personal pentru a fi informati prin e-mail sau alte forme de comunicare asupra actualizarii site-urilor web, noilor oportunitati oferite de qd.ro si asupra informatiilor aditionale care sunt in interesul dvs precum si newslettere cu informatii utile. Utilizarea datelor cu caracter personal de catre qd.ro este in conformitate cu reglementarile legale in vigoare in legatura cu protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. qd.ro si terte parti (inclusiv Google) afiseaza anunturile qd.ro pe paginile web vizitate. Furnizorii terta parte, inclusiv Google, utilizeaza module cookie pentru a difuza anunturi pe baza vizitelor anterioare ale unui utilizator pe site-ul qd.roPolitica de confidentialitate
Respectam cu strictete confidentialitatea datelor clientilor si ne angajam sa le folosim exclusiv in scopul pentru care au fost introduse si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu incurajam SPAM-ul, nu furnizam adresele de e-mail unor terti, nu comercializam, nu oferim, nu facem schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site.