Cum cumpar? 

 

 

ATENTIE! Tarifele nu includ T.V.A. si au livrare gratuita prin email!

Nu se percep taxe suplimentare!

Serviciile furnizate de site-ul QD.ro sunt asigurate de:
 
SCALA WEB S.R.L.:
- sediul central legal în com. Alunis, strada Ghirolt nr.48, Cluj
- înregistrată la Registrul ComerÈ›ului sub numărul J12/1902/2013;
- Cod Unic de Înregis
trare Fiscală: 31786391.

Plata cu card de debit/credit

Procesarea plăților online prin card este făcută de ePayment / PayU iar creditarea contului de client se va face numai după ce se confirma efectuarea plății de catre procesatorul cardurilor. In mod uzual, confirmarea platilor se face in maxim 4-5 minute de la ultimul pas efectuat de catre client online.

Cardurile acceptate la plata online sunt cele emise sub siglele VISA, VISA Electron. MasterCard È™i Maestro. Pe site-ul ePayment / PayU găseÈ™ti lista cardurilor emise de bănci româneÈ™ti È™i informaÈ›ii privind acceptarea lor pe internet.
Dacă ai ales metoda de plată "Card credit/debit" este necesar să completezi un formular cu informaÈ›iile cardului tău. Pentru plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa È™i MasterCard (Visa/Visa Electron È™i Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure, elaborat de aceste organizaÈ›ii, care asigură tranzacÈ›iilor online acelaÈ™i nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.

3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata nici o clipa pe serverele noastre sau pe serverele ePayment / PayU, aceste date fiind introduse direct in sistemele Visa si MasterCard.
In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz.

Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.
Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran iti multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si iti ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le vei primi de asemenea si prin email.
 
Pe emailul dvs. veti primi chitanta de plata online catre QD.ro si confirmarea creditarii contului cu creditul achitat.

Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre Scala Web, nici de catre ePayment / PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea.
Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail.
O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, firma noastra si ePayment / PayU nu vor putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dumneavoastra.

Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul "3-D Secure" elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment / PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, "3-D Secure" este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul "3-D Secure" permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin e-mail.
 
    Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – Scala Web si ePayment / PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate ePayment / PayU" si "Politica de confidentialitate Scala Web" pentru mai multe informatii despre subiect.
    Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului "3-D Secure" aplicat de catre ePayment / PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele ePayment / PayU, aceastea fiind direct introduse in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul "3-D Secure", autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul "3-D Secure".

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata cardul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat. Pentru comenzi pentru care ati selectat metoda de plata prin transfer bancar, procesarea comenzii se va face doar dupa confirmarea creditarii contului ePayment / PayU cu suma transferata, introducandu-se astfel un decalaj de 2-4 zile, de la caz la caz.