Avantaje cont Premium 

In plus fata de facilitatile contului Basic primiti alertele introduse de catre dumneavoastra prin email la adresa indicata dar si prin SMS.

Puteti alege dintr-o varietate de sugestii de evenimente numai bune de alertat dar puteti sa va creati si propriile alerte pe baza nevoilor individuale. 
Cu numai 2 EURO aveti incluse in pachet 50 de alerte prin email si SMS.

 QD.ro suporta serviciul de mesaje scurte (SMS) pentru mesaje rapide È™i de încredere pe telefoanele mobile din întreaga lume si din orice retea de telefonie mobila. Beneficiarii conturilor Premium QD.ro pot introduce pur È™i simplu numărul lor de telefon mobil È™i vor avea alerte si memento-uri personale È™i de e-mail trimise direct pe telefoanele lor mobile.

 

Beneficii pachet

Cont Free

Cont Premium

Cont Business

Alerte personalizate

Da

Da

Da

 

Alerte pe email (nelimitat)

Da

Da

Da

Alerte SMS

Nu

50

45 / 1200

 

Alerte prieteni (alerte trimise prietenilor)

Nu

Da

Nu

 

Servicii business (alerte grup, alerte cont bancar, alerte intalniri, etc.)

Nu

Nu

Da

Costuri

Gratuit!

2 euro + TVA / 50 alerte

4 euro + TVA / 100 alerte /
45 euro + TVA / 1200 alerte

 

Fa-ti un cont    

ACUM!   

 

 

* SMS sau Short Message Service, este un sistem foarte popular pe care oamenii din întreaga lume il utilizează pentru a primi si a trimite mesaje text de si pe telefoanele lor mobile.

** Mesajele SMS pe care le cumpăraÈ›i in cadrul contului Premium vor ramane disponibile la dvs. in cont pentru atâta timp cât contul dvs. există. Nu există nici o limită de timp pentru utilizarea lor.